Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Interaktio ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Interaktio, koko nimeltään Tampereen Yliopiston sosiaalitieteiden/yhteiskuntatutkimuksen aineyhdistys Interaktio ry, on Tampereen yliopiston yhteiskuntatutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö. Interaktio järjestää opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintaa yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-opiskelijoille.

Interaktion jäsenmaksu on 20 euroa koko opintoajalta.

Tällä liittymislomakkeella voit halutessasi hakea myös yhteistyökumppanimme, Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijoiden (Nuoli) jäsenyyttä. Liitto on järjestö-, nuoriso- ja liikunta-alojen asiantuntija- ja työtehtävissä toimivien, sekä näitä aloja korkeakouluissa opiskelevien ammattijärjestö.

Mikäli haet vain Interaktion jäsenyyttä, valitseva seuraava vaihtoehto kohdassa Interaktion ja Nuolen jäsenyys:

         Liityn Interaktion jäseneksi.

Interaktion jäseneksi liittymisen yhteydessä tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot jäsenrekisteriin kirjaamista varten: Etunimi, sukunimi, sähköposti, puhelinnumero, osoite, postinumero, postitoimipaikka, tutkinto, henkilötunnus, oppilaitos ja suunniteltu valmistumisaika. Jos liityt samalla nuoli ry:n jäseneksi kysytään sinulta myös muita tietoja.


LIITON OPISKELIJAJÄSENYYS

Mikäli olet yhteiskuntatutkimuksen opiskelija ja haluat hakea Interaktion lisäksi ammattiliiton opiskelijajäsenyyttä, valitse kohdassa "Interaktion ja Nuolen jäsenyys"  -myös seuraava vaihtoehto, klikkaamalla valintakentaa toisen kerran:

        Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry (Nuoli)

Halutessasi voit ottaa myös työttömyyskassan jäsenyyden, joka valitaan heti seuraavassa kohdassa, laittamalla ruksi checkboxiin:

        Liityn Erityiskoulutettujen työttömyyskassan jäseneksi

Työttömyyskassa on jäsenetu, joka kannattaa valita, jos haluat kerryttää suurempaa työttömyysetuutta työttömyyden varalle. Liiton kassan maksama etuus on yleensä keskimäärin 500 euroa korkeampi, kuin KELA:n maksama noin 705 euron suuruinen peruspäiväraha. Olet oikeutettu suurempaan etuuteen, kun opintojesi aikana olet ollut töissä vähintään 6 kuukautta. Kaikki työsuhteet alasta riippimatta kerryttävät oikeutta liiton päivärahaan. Muista liiton tarjoamista valtakunnallisista jäseneduista löydät tietoa Nuolen verkkosivuilta.

Jäsentyyppisi ja jäsenmaksusi ammattiliitossa määräytyy sen mukaan, oletko valinnut jäseneduksesi myös työttömyyskassan jäsenyyden:

         - Opiskelija Pro sisältää Erityiskoulutettujen työttömyyskassan (ERKO) jäsenyyden. Jäsenmaksu vuodessa on 96 euroa, joka laskutetaan neljässä erässä, kolmen kuukaunden välein (4 x 24 €)
         - Opiskelija Basic sisältää kaikki muut jäsenedut, muttei kassan jäsenyyttä. Jäsenmaksu vuodessa on 10 euroa.

Valitsemalla siis sekä ammattiliiton että työttömyyskassan jäsenyyden, olet Opiskelija Pro jäsen. Valitessasi vain liiton jäsenyyden, jäsenlajisi on Basic. Jäsenetusi ovat muuten samat, mutta työttömyysetuutesi on pienempi.  Jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyviin kysymyksiin antavat lisätietoja Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry sekä Akavan Erityisalat.

Jos muu, kuin postitoimipaikka.
Jos teet töitä opintojesi ohessa, kirjoita tämänhetkinen tehtävänimikkeesi. Muussa tapauksessa jätä kenttä tyhjäksi.
Sähköiset uutiskirjeet, jotka sisältävät Nuolen ajankohtaisia asioita. Liiton jäseniksi liittyville lähetetään tietoa mm. jäsenkoulutuksista ja aluetapahtumista.
Ilmoita työnantajasi nimi, jos teet opintojesi ohessa töitä ja liityt myös ammattiliiton jäseneksi. Jos teet töitä oman toiminimesi/yrityksesi kautta, ilmoita sen nimi.
 
Valitse valikkoa klikkaamalla se tutkinto, jota olet parhaillaan suorittamassa. YTK = Yhteiskuntatieteiden kandidaatti, YTN = ... maisteri, YTL = ... lisensiaatti, YTT = ... tohtori.
 
Valitse ensin Interaktion jäsenyys. Hakeaksesi myös liiton jäsenyyttä, klikkaa kenttää uudemman kerran. Interaktion jäsenmaksu koko opiskeluajalle on 20 €. Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijoiden Opiskelija Basic -jäsenmaksu on 10 € vuodessa ja työttömyyskassan sisältävä Opiskelija Pro -jäsenmaksu 96 € vuodessa.
Jäsenyyden hakijan suostumus

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää