Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Interaktio ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Interaktio, koko nimeltään Tampereen Yliopiston sosiaalitieteiden/yhteiskuntatutkimuksen aineyhdistys Interaktio ry, on Tampereen yliopiston yhteiskuntatutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö. Interaktio järjestää opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintaa yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-opiskelijoille.

Interaktion jäsenmaksu on 20 euroa koko opintoajalta.

Tällä liittymislomakkeella voit halutessasi hakea myös yhteistyökumppanimme, Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijoiden (Nuoli) jäsenyyttä. Liitto on järjestö-, nuoriso- ja liikunta-alojen asiantuntija- ja työtehtävissä toimivien, sekä näitä aloja korkeakouluissa opiskelevien ammattijärjestö.

Mikäli haet vain Interaktion jäsenyyttä, valitse seuraava vaihtoehto kohdassa Interaktion ja Nuolen jäsenyys:

         Interaktion jäsenyys.

Interaktion jäseneksi liittymisen yhteydessä tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot jäsenrekisteriin kirjaamista varten: Etunimi, sukunimi, sähköposti, puhelinnumero, osoite, postinumero, postitoimipaikka, tutkinto, henkilötunnus, oppilaitos ja suunniteltu valmistumisaika. Jos liityt samalla nuoli ry:n jäseneksi kysytään sinulta myös muita tietoja.


LIITON OPISKELIJAJÄSENYYS

Mikäli olet yhteiskuntatutkimuksen opiskelija ja haluat hakea Interaktion lisäksi liiton opiskelijajäsenyyttä, kilkkaa kohtaa "Interaktion ja Nuolen jäsenyys"  -uudemman kerran ja valitse myös seuraava vaihtoehto:

        Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry (Nuoli)

Jäsenmaksusi on 60 € vuodessa, johon sisältyvät

  1. kaikki liiton jäsenedut sekä
  2. ilman lisäkuluja ansiosidonnainen työttömyysturva

Ansiosidonnainen työttömyysturvan saat lisäjäsenetuna liiton ERKO-kassan kautta, valitsemalla sen erikseen tässä liittymislomakkeessa kohdassa "Erityiskoulutettujen työttömyyskassa". Kassasta ei tule lisäkuluja, vaan se sisältyy 60 € vuosijäsenmaksuun. Jäsenmaksun voi maksaa kerralla tai neljässä erässä (á 15 €).

ERKO-työttömyyskassa

ERKO-työttömyyskassa kannattaa ottaa lisäjäseneduksi, mikäli teet opintojesi aikana töitä ja haluat liiton kassan tarjoaman lisävakuutuksen työttömyyden varalle. Liiton kassan maksama korvaus on KELAn peruspäivärahaa suurempi: valmistunut opiskelija saa 1300 € euron suuruista työttömyskorvausta, jos opiskelun aikaiset ansiot ovat olleet keskimäärin noin 2000 € / kk ja töitä opintojen aikana on ollut yhteensä vähintään 6 kuukautta. Korkeampi ansiotaso nostaa ansiosidonnaisen päivärahan määrä samassa suhteessa. Kaikki opiskeluaikaiset työsuhteet kerryttävät oikeutta liiton päivärahaan: töiden ei siis tarvitse olla sidoksissa omaan opiskelualaan.

Mikäli et valitse työttömyyskassaa jäseneduksi, olet kuitenkin oikeutettu saamaan valmistumisesi jälkeen työttömyysjaksoilta KELAn peruspäivärahaa, jonka suuruus on noin 800 € / kk.

Jos muu, kuin postitoimipaikka.
Jos teet töitä opintojesi ohessa, kirjoita tämänhetkinen tehtävänimikkeesi. Muussa tapauksessa jätä kenttä tyhjäksi.
Sähköiset uutiskirjeet, jotka sisältävät Nuolen ajankohtaisia asioita. Liiton jäseniksi liittyville lähetetään tietoa mm. jäsenkoulutuksista ja aluetapahtumista.
Ilmoita työnantajasi nimi, jos teet opintojesi ohessa töitä ja liityt myös ammattiliiton jäseneksi. Jos teet töitä oman toiminimesi/yrityksesi kautta, ilmoita sen nimi.
 
Valitse valikkoa klikkaamalla se tutkinto, jota olet parhaillaan suorittamassa. YTK = Yhteiskuntatieteiden kandidaatti, YTN = ... maisteri, YTL = ... lisensiaatti, YTT = ... tohtori.
 
Valitse ensin Interaktion jäsenyys. Hakeaksesi myös liiton jäsenyyttä, klikkaa kenttää uudemman kerran. Interaktion jäsenmaksu koko opiskeluajalle on 20 €. Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijoiden opiskelijajäsenmaksu on 60 € vuodessa, jonka voi maksaa 4. erässä (4 x 15 €).
Liiton opiskelijajäsenyttä hakevat voivat ottaa ERKO-työttömyyskassan lisäjäseneduksi ilman lisäkuluja, jäsenmaksu säilyy samana. Kassan kautta saa ehtojen täyttyessä noin 1300 € / kk suuruista ansiosidonnaista työttömyysetuutta, ilman kassan tarjoamaa lisäetuutta työttömyyskorvauksen määrä on noin 800 € / kk.
Koskee opiskelijoille, jotka liittyvät myös Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijoiden jäseniksi.
Jäsenyyden hakijan suostumus

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.