Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Interaktio ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Interaktio, koko nimeltään Tampereen Yliopiston sosiaalitieteiden/yhteiskuntatutkimuksen aineyhdistys Interaktio ry, on Tampereen yliopiston yhteiskuntatutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö. Interaktio järjestää opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintaa yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-opiskelijoille.

Interaktion jäsenmaksu on 20 euroa koko opintoajalta.

Tällä liittymislomakkeella voit halutessasi hakea myös yhteistyökumppanimme, Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijoiden (Nuoli) jäsenyyttä. Liitto on järjestö-, nuoriso- ja liikunta-alojen asiantuntija- ja työtehtävissä toimivien, sekä näitä aloja korkeakouluissa opiskelevien ammattijärjestö.

Mikäli haet vain Interaktion jäsenyyttä, valitse seuraava vaihtoehto kohdassa Interaktion ja Nuolen jäsenyys:

         Interaktion jäsenyys.

Interaktion jäseneksi liittymisen yhteydessä tarvitsemme sinulta seuraavat tiedot jäsenrekisteriin kirjaamista varten: Etunimi, sukunimi, sähköposti, puhelinnumero, osoite, postinumero, postitoimipaikka, tutkinto, henkilötunnus, oppilaitos ja suunniteltu valmistumisaika. Jos liityt samalla nuoli ry:n jäseneksi kysytään sinulta myös muita tietoja.


LIITON OPISKELIJAJÄSENYYS

Mikäli olet yhteiskuntatutkimuksen opiskelija ja haluat hakea Interaktion lisäksi liiton opiskelijajäsenyyttä, valitse kohdassa "Interaktion ja Nuolen jäsenyys"  -myös seuraava vaihtoehto, klikkaamalla valintakenttää toisen kerran:

        Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry (Nuoli)

Työttömyyskassan voit valita lisäjäseneduksesi kohdassa:

        Erityiskoulutettujen työttömyyskassan jäsenyys

Työttömyyskassa on jäsenetu, joka oikeuttaa työttömyysjaksoilla suurempaan ansiosidonnaiseen päivärahaan valmistumisen jälkeen, mikäli et heti työllisty tai teet työurasi alussa pätkätöitä. Liiton kassan maksama etuus on keskimäärin vähintään noin 500 euroa korkeampi, kuin KELA:n maksama peruspäiväraha. Suurempaa päivärahaa saat, kun olet opintojesi aikana ja sen jälkeen olet ollut töissä jäsenyytesi aikana vähintään 6 kuukautta. Kaikki työsuhteet toimia-alasta riippumatta kerryttävät oikeutta liiton päivärahaan. Muista liiton tarjoamista valtakunnallisista jäseneduista löydät tietoa Nuolen verkkosivuilta.

Jäsentyyppisi ammattiliitossa määräytyy sen mukaan, oletko valinnut jäseneduksesi myös työttömyyskassan jäsenyyden:

         - Opiskelija Pro sisältää Erityiskoulutettujen työttömyyskassan (ERKO) jäsenyyden. Jäsenmaksu on 8 € / kk (96 € / vuosi)
         - Opiskelija Basic sisältää kaikki muut jäsenedut, muttei kassan jäsenyyttä. Jäsenmaksu on 10 € / vuosi.

Valitessasi vain liiton jäsenyyden, jäsenlajisi on Basic ja valitsemalla sekä liiton että työttömyyskassan jäsenyyden, jäsenlajisi on Opiskelija Pro. Jäsenedut ovat molemmissa muuten samat, mutta Opiskelija Basic -jäsenyydessä työttömyysetuus on pienempi.  Jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyviin kysymyksiin antavat lisätietoja Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijat ry sekä Akavan Erityisalat.

Jos muu, kuin postitoimipaikka.
Jos teet töitä opintojesi ohessa, kirjoita tämänhetkinen tehtävänimikkeesi. Muussa tapauksessa jätä kenttä tyhjäksi.
Sähköiset uutiskirjeet, jotka sisältävät Nuolen ajankohtaisia asioita. Liiton jäseniksi liittyville lähetetään tietoa mm. jäsenkoulutuksista ja aluetapahtumista.
Ilmoita työnantajasi nimi, jos teet opintojesi ohessa töitä ja liityt myös ammattiliiton jäseneksi. Jos teet töitä oman toiminimesi/yrityksesi kautta, ilmoita sen nimi.
 
Valitse valikkoa klikkaamalla se tutkinto, jota olet parhaillaan suorittamassa. YTK = Yhteiskuntatieteiden kandidaatti, YTN = ... maisteri, YTL = ... lisensiaatti, YTT = ... tohtori.
 
Valitse ensin Interaktion jäsenyys. Hakeaksesi myös liiton jäsenyyttä, klikkaa kenttää uudemman kerran. Interaktion jäsenmaksu koko opiskeluajalle on 20 €. Nuoriso- ja Liikunta-alan asiantuntijoiden Opiskelija Basic -jäsenmaksu on 10 € / vuosi. Liiton jäsenyys ei sisällä oikeutta työttömyyskassan etuuteen, vaan valmistumisesi jälkeen saat työttömyysjaksoilla Kelan peruspäivärahaa. Peruspäivärahan suuruus on noin 800 € / kk.
Jäsenyyden hakijan suostumus
Liittäessäsi liiton jäsenyyteesi myös Erityiskoulutettujen työttömyyskassan, jäsenlajisi on Opiskelija Pro ja jäsenmaksusi 8 € / kk. Valmistumisesi jälkeen olet oikeutettu työttömyysjaksoilta ansiosidonnaiseen päivärahaan, jonka suuruus on yleensä vähintään noin 1300 € / kk. Päivärahan määrä lasketaan työttömyysjaksoa edeltäneestä ansiotasostasi 6 työssäolokuukaudelta. Suuremmista ansioista myös päiväraha on suurempi. Esimerkissä on käytetty 2000 € / kk ansiotasoa.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.