Siirry pääsisältöön

Polyleiri 2024

Polyleiri tulee taas! Polyleiri kokoaa alkusyksystä polyamoriset, monisuhteiset ja monisuhteisuudesta kiinnostuneet henkilöt viikonlopuksi yhteen. Luvassa on rentoa yhdessä oloa, saunomista, hyvää ruokaa sekä mielenkiintoista ohjelmaa.

Tänä vuonna leiri järjestetään viime vuoden tavoin Kukonnotkon leirikeskuksessa Heinolassa. Ohjelmassa on esimerkiksi luentoja, ohjattuja keskusteluhetkiä. joogaa ja Arion Raudesin esitys, unohtamatta perinteisiä halikasoja ja iltasatuja.

Leirin hinta on tänä vuonna 250 €/4 pv tai 190 €/3 pv. Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n Jäsenille hinta on 230 €/4 pv tai 175 €/3 pv. Lapset ja vapaaehtoiset: 125 €/ 4 pv tai 95 €/3 pv

(Leirin ei ole tarkoitus tehdä voittoa, vaan leirimaksujen on tarkoitus kattaa leirin kustannukset. Suurimmat kuluerät ovat pitopalvelun järjestämät ruokailut koko leirin ajalle, leiripaikan vuokra, leirin ohjelma ja bussikuljetukset leiripaikalle.)

Osallistumista helpottamaan on luotu Kummiohjelma, jossa halukkaat voivat lahjoittaa haluamansa summan yhteiseen pottiin. Tästä potista jaamme tukea ihmisille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea leirimaksuun. Ohjelmaan voi ilmoittautua tällä samalla lomakkeella.

Lisäksi leirille haetaan Leiriluotseja, joiden tehtävänä olisi auttaa ensikertalaisia pääsemään mukaan leirin tohinaan mahdollisimman helposti. Tämän tarkka sisältö muotoutuu sen mukaan, mitä Leiriluotsit haluavat tehdä. Ideana olisi käydä läpi odotuksia ja käytäntöjä sekä jakaa käytännön vinkkejä leirille. Leiriluotsiksi tai ensikertalaiseksi voi ilmoittautua tällä samalla lomakkeelle.

Alaikäiset osallistujat:

Alle 15-vuotiaat lasketaan lapsiksi ja voivat osallistua leirille huoltajan kanssa. Heidät ilmoitetaan huoltajan kanssa samalla ilmoittautumislomakkeella. 15-17-vuotiaat voivat osallistua leirille itsenäisesti, mutta tarvitsevat huoltajan luvan leirille osallistumiseen. Heidän tulee täyttää ilmoittautumislomake itsenäisesti.

Haluaisitko vapaaehtoiseksi tai ohjelman vetäjäksi? Lue lisää: https://forms.gle/cqfThGPaXYo8Du1eA

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä leiritoimikuntaan:

Huom! Yhdistys pidättää oikeuden peruuttaa torstain leiriosuuden tai koko leirin, mikäli ilmoittautumisia ei ole tullut tarpeeksi 31.7.2024 mennessä. Leirin peruuntuessa jo maksetut leirimaksut palautetaan. Muussa tapauksessa (esim. sairastuminen, muu este) leirimaksua ei palauteta, mutta lipun voi siirtää toiselle henkilölle. Mikäli sinulla ei ole henkilöä, jolle siirtäisit lipun, ilmoita tästä leiritoimikunnalle ja katsomme lipulle käyttäjän.


Päivämäärä: 05.09.2024 17:00 – 08.09.2024 15:00

Tapahtumapaikka: Kukonnotkon leirikeskus, Heinola

Järjestäjä: Polyamoria ja monisuhteisuus ry

Sähköposti: yhdistys@polyamoria.fi

Mikäli olet 15-17-vuotias, tarvitset huoltajasi kirjallisen luvan leirille osallistumiseen. Toimitathan sen sähköpostilla: ronja@polyamoria.fi tai mira@polyamoria.fi
Leirille suunnitellaan ensikertalaisille pientä omaa ohjelmaa. Tarkoituksena on taata kevyt lasku leirille, käydä läpi odotuksia ja käytäntöjä. Tähän kaivataan kokeneempia henkilöitä heidän Leiriluotseiksi pariksi tunniksi leirin aikana. Olisitko se sinä?
Leirillä syödään kasvisruokapainotteisesti. Mikäli ruokailutarpeesi poikkeaa tästä tai sinulla on allergioita, ilmoita tässä kohtaa niistä.
Muista valita molemmat suunnat, jos tarvitset kuljetuksen edestakaisin.
Lapsien leirimaksu on 125 €/ 4 pv tai 95 €/3 pv per henkilö
Ohjelman tarkoituksena on mahdollistaa vähävaraisten osallistuminen leirille, niin että halukkaat henkilöt lahjoittavat haluamansa summan yhteiseen pottiin, josta sitten jaamme alennuksia niitä tarvitseville.
Kerro meille kuinka suurella summalla olisit valmis osallistumaan kummiohjelman pottiin.
Ohjelman tarkoituksena on mahdollistaa osallistuminen leirille myös silloin kun ei ole varaa maksaa koko lippua. HUOM! Deadline ohjelmaan ilmoittautumiselle on 31.7.2024. Alennukset jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kerro meille hiukan tilanteestasi. Miksi haet mukaan, kuinka paljon pystyt itse maksamaan leirimaksusta? Mitään tarkkoja varallisuustietoja emme kaipaa, luotamme ihmisten hakeutuvan tähän vain silloin kun tarve on.
Onko vielä jotain, mitä haluaisit meidän tietävän tai huomioivan? Laita tähän esim. majoitustoiveet (Majoittuminen 6-8 hengen mökeissä ja 1-3 hlön huoneissa, hiljainen tila mahdollinen, huonekaveri toiveet)
Valitse maksuista vaihtoehto "Alennusryhmä", vaikkei summa vastaisi kanssasi sovittua summaa. Tarkistamme kaikki vastaukset ennen laskujen lähettämistä ja räätälöimme sinulle tulevan erikseen.