Siirry pääsisältöön

Seniorit vertaisryhmätoiminnassa

Kun työelämä ei ole enää arjen keskiössä, vapautuu aikaa uudenlaiselle tekemiselle. Sateenkaareva vertaisryhmätoiminta voi tulla ajankohtaiseksi, mutta kynnys ryhmätoimintaan lähtemiselle voi olla korkea monista eri syistä. Miten voimme madaltaa tätä kynnystä ja mitä on tärkeää huomioida, jos ryhmätoiminnassa on mukana sateenkaarisenioreita? Millä keinoin sateenkaarisenioreita saisi innostettua mukaan ryhmätoimintaan? Millaisia vertaistoiminnan toteuttamisen keinoja on hyvä olla omassa työkalupakissa? Koulutus on suunnattu kaikille vertaisryhmiä ohjaaville tai ohjaajiksi aikoville, joita kiinnostaa kuulla miten seniorit voisi huomioida ryhmätoiminnassa paremmin.

Koulutus tallennetaan. Tallennuksen ulkopuolelle jätetään erikseen aikaa keskustelulle osallistujien anonymiteetin turvaamiseksi. Koulutus on osallistujille maksuton, samoin tallenne tulee maksutta Setan jäsenjärjestöjen käyttöön. Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka lähetetään osallistujille etukäteen. 
 
Koulutus toteutetaan verkkovälitteisesti Teamsissa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen koulutusta. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntain 18.4. aikana!

Kouluttamassa Suvi Kehälinna (Seta) ja Kuura Autere (Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus).

Lisätietoja ilmoittautumisesta antaa:

Teija Ryhtä
teija.ryhta@seta.fi
puh./WA 050 505 5234

Lisätietoja koulutussisällöistä antaa:

Suvi Kehälinna
suvi.kehalinna@seta.fi
puh./WA 050 354 0656


Päivämäärä: 21.04.2021 18:00 – 19:30

Järjestäjä: Teija Ryhtä

Sähköposti: teija.ryhta@seta.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirjoita tähän sen jäsenjärjestön nimi, jossa jo ohjaat tai olet aikeissa ohjata ryhmää. Sinun ei tarvitse olla järjestön jäsen.
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan sähköiseen rekisteriin