Siirry pääsisältöön

Seta ry:n kysely sateenkaarinuorille kohdennetusta nuorisotyöstä

Sateenkaarinuorten hyvinvointia edistävä hanke 2021-2023

 

Hei sinä, joka olet sateenkaarinuorille kohdennetun nuorisotyön, sateenkaarierityisen nuorisotyön, sateenkaarinuorisotyön, sateenkaarevan nuorisotyön ja sateenkaarisensitiivisen työn ammattilainen tai seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien nuorten hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostunut ohjaaja!

Liity mukaan sateenkaarierityistä nuorisotyötä tekevien verkostoon!

Kartoitamme tällä lyhyellä kyselyllä, että missä, miten ja kenen toimesta sateenkaarinuorille kohdennettua nuorisotyötä jo toteutetaan Suomessa. Lisäksi haluamme tietää millaista tukea sateenkaarinuorille kohdennetun nuorisotyön tekemiseksi toivotaan tai mitkä ovat mahdollisesti olemassa olevia haasteita tämänkaltaisen työn käynnistämiselle.

 

Kartoitustyö on osa Setan sateenkaarinuorten hyvinvointia edistävän hankkeen toimenpiteitä. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Setalle koronaerityisavustuksen kaksivuotiseen hankkeeseen. Hankkeessa kehitetään ja vahvistetaan valtakunnallisesti sateenkaarevaa nuorisotyötä.

Yksi hankkeen tavoitteista on tukea sateenkaarinuorille kohdennettua nuorisotyötä ympäri Suomen tarjoamalla koulutusta, mahdollistamalla osaamisen vaihtoa kuntien ja sateenkaarijärjestöjen nuorisotyöhön sekä luomalla sateenkaarierityistä nuorisotyötä tekevien valtakunnallinen ammattilaisten verkosto. 

Ammattilaisten verkoston kokoamisen lisäksi hankkeessa perustetaan valtakunnallinen sateenkaarinuorten verkkonuorisotalo  Discord-palvelimelle. Verkkonuorisotalon tavoitetaan nuoria myös sellaisilla paikkakunnilla, joilla ei ole järjestöjen tai kunnan sateenkaarinuorille suunnattua toimintaa. 

Hankeyhteistyössä ovat mukana Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry sekä Sinuiksi – tuki- ja neuvontapalvelu. 

Kiitos, että käytät aikaasi kyselyyn vastaamiseksi!

 

Lisätiedot

Hankepäällikkö Sanna Immonen sanna.immonen@seta.fi / 050 5483 322 

Nuorisotyöntekijä Eevi Harju eevi.harju@seta.fi / 050 5483 345 

nuoret.seta.fi

 

Tietojen tallentaminen

Lomakkeen tiedot tallennetaan Seta ry:n FloMembers -järjestelmään.

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja tietosuojakäytänteidemme mukaisesti. 

 

Vinkki: Avokysymyksiin vastatessa voi olla helpompaa kirjoittaa teksti ensin tekstinkäsittelyohjelmassa tai puhelimen muistiinpanosovelluksessa ja lopuksi kopioida se sieltä lomakkeen vastauskenttään! Pahoittelemme lomakkeen teknisiä rajoituksia.


Kesto: Kyselyn vastausaika 31.12.2021 saakka.

Järjestäjä: Seta ry

Sähköposti: sanna.immonen@seta.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Voit valita useamman vaihtoehdon.
Kuvaile lyhyesti millaista kohdennettua toimintaa kunnassasi järjestetään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille.
Kerro lyhyesti. (esim. tilojen tai työajan puute, rahoituksen puute, haasteellinen ilmapiiri tms.)
Kerro lyhyesti toiveistasi.
Voit valita useamman vaihtoehdon.
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan Seta ry:n asiakasrekisteriin.