Siirry pääsisältöön

Tietoisku valtakunnallisista tukipalveluista

Vapaaehtoisten ohjaamassa vertaistoiminnassa on kysymys vertaistuesta. Joskus vertaisryhmässä käy ilmi, että osallistuja voisi hyötyä myös tuesta, jota antaa ammattilainen ja joka osaa auttaa pohdinnoissa tai jopa kriisissä. Minkä palvelun pariin hänet voisi ohjata? Millaisia ammatillisia tukipalveluita sateenkaarijärjestöt tuottavat ja miltä muista tahoilta voi saada apua? Valtakunnallisia tukipalveluita on koottu yhteen vertaistoiminnan ohjaajien käyttöön – tule kuulemaan!

Koulutus tallennetaan. Koulutus on osallistujille maksuton, samoin tallenne tulee maksutta Setan jäsenjärjestöjen käyttöön. Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka lähetetään osallistujille etukäteen. 
 
Koulutus toteutetaan verkkovälitteisesti Teamsissa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen koulutusta. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntain 16.5. aikana!

Kouluttamassa Sanna Metsäpuu (Perhesuhdekeskus) ja Teija Ryhtä (Seta).

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Teija Ryhtä
teija.ryhta@seta.fi
puh./WA 050 505 5234
 


Päivämäärä: 19.05.2021 18:00 – 19:00

Järjestäjä: Teija Ryhtä

Sähköposti: teija.ryhta@seta.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirjoita tähän sen jäsenjärjestön nimi, jossa jo ohjaat tai olet aikeissa ohjata ryhmää. Sinun ei tarvitse olla järjestön jäsen.
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan sähköiseen rekisteriin