Siirry pääsisältöön

Koulutusiltapäivä 14.12.2022 - Monisuhteisuus

Setan koulutusiltapäivät ovat ammattilaisille ja opiskelijoille sekä sateenkaariteemoista kiinnostuneille suunnattuja koulutuksia, joissa perehdytään ajankohtaisiin sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta käsitteleviin teemoihin. Koulutusiltapäivät järjestetään keskiviikkoisin klo 17-20 etäyhteydellä Microsoft Teamsin avulla. Yhden koulutuksen hinta on 25 euroa.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy koulutustilaisuutta edeltävänä maanantaina kello 23:45.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen tiedot tallennetaan FloMembers -järjestelmään. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käyttäen Paytrail-verkkomaksupalvelua (valittavana on tilisiirto, yleisimmät luottokortit ja MobilePay), eli sinut ohjataan maksusivulle, kun olet lähettänyt ilmoittautumisen. Jos työnantajasi ei anna tähän mahdollisuutta vaan tarvitset työnantajalle osoitetun verkko- tai sähköpostilaskun, ole yhteydessä Setan talous- ja hallintopäällikköön: teemu.halme@seta.fi 050 400 7789.

Käsittelemme antamiasi henkilötietoja tietosuojakäytänteidemme mukaisesti. Osallistujien nimilista voidaan jakaa tilaisuuteen osallistuville.

Peruutukset

Peruutuksista on aina ilmoitettava kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla, koulutuksen järjestelyistä vastaavalle. Koulutukseen ilmoitetun henkilön tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö ilmoittamalla tästä koulutuksen järjestelyistä vastaavalle henkilölle. Tällöin vaihdon kohteena olevat henkilöt vastaavat osallistumismaksusta keskenään.

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista tehdä viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä. Mikäli sairastuminen estää osallistumisen koulutukseen, saa 100% kurssimaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon kuluessa kurssista. Tällöin hyvitämme maksamasi osallistumismaksun. Osallistumismaksun hyvityksestä on tehtävä pyyntö osoitteeseen talous@seta.fi ja pyynnön yhteydessä on ilmoitettava mitä tilaisuutta hyvitys koskee, liitettävä mukaan alkuperäinen järjestelmän tulostama lasku sekä ilmoitettava tilinumero, jolle hyvitys maksetaan.


Päivämäärä: 14.12.2022 17:00 – 20:00

Tapahtumapaikka: Microsoft Teams

Järjestäjä: Seta ry

Sähköposti: ilmoittautuminen@seta.fi

Avoinna olevien paikkojen määrä: 143

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kerro, jos tarvitset jotain erityistä tukea osallistuaksesi koulutuspäivään.

Voit maksaa maksusi välittömästi Paytrailin kautta onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen.