Siirry pääsisältöön

Sateenkaari liikkeessä - sateenkaariaktivismin päivä 8.6.2024

Sateenkaariaktivismin päivä on tarkoitettu kaikille sateenkaari-ihmisten hyvinvointiin, oikeuksiin ja näkyvyyteen vaikuttamaan pyrkiville ihmisille, joita kiinnostaa erilaiset aktivismin ja vaikuttamisen muodot. Haluamme tuoda yhteen niin pieniä kuin suuriakin sateenkaariliikkeen toimijoita. Sateenkaariaktivismin päivässä julistetaan myös 50-vuotta täyttävää Setaa.

Seta järjestää toisen Sateenkaariaktivismin päivän 8.6. klo 11-18 Allianssitalolla Helsingissä. Päivän teemana on globaali oikeudenmukaisuus. Tapahtumapäivä sisältää luentoja, keskusteluja ja kohtaamisia. Ohjelma julkistetaan huhtikuussa.

Lisätietoja Setan jäsenjärjestöille osallistumisesta päivään:

- Seta korvaa välttämättömät matkakulut 1 osallistujalle/Setan jäsenjärjestö. Jäsenjärjestössä tulee sopia ennen ilmoittautumista, kuka tämä osallistuja jäsenjärjestöstä on.

- Jos olet em. osallistuja, jolle Seta korvaa matkakulut ja a) matkustat Helsinkiin yli 200 km:n päästä ja b) eikä matkaa ole mahdollista tehdä yhden päivän aikana, Seta tukee majoittumistasi Helsingissä 100 e/1 yö.

- Matkaliput ja majoitus varataan ensisijaisesti itse ja Seta korvaa kulut jälkikäteen kuitteja vastaan.

- Jos sinulla on kysymys matkoista tai majoituksesta, ole yhteydessä info@seta.fi

- Tapahtumaan saa kuitenkin osallistua useampi henkilö per jäsenjärjestö, mutta muiden kuin edellä mainitun osallistujan matkakulut jää joko henkilön itsensä tai jäsenjärjestön (jos mahdollista) korvattavaksi.  

 


Päivämäärä: 08.06.2024 11:00 – 18:00

Tapahtumapaikka: Alliansi-talo, Asemapäällikönkatu 1, Helsinki

Järjestäjä: Seta

Sähköposti: info@seta.fi

Kirjoita tähän esim. järjestön tai verkoston nimi, jossa toimit tai anna esimerkki aktivistina toimimisesta, esim. kampanjassa mukanaolo tms.
Seta korvaa matkakustannukset yhdelle osallistujalle per jäsenjärjestö, joten olethan sopinut asiasta oman jäsenjärjestösi kanssa.
(Esim. junan meno-paluulippu)