Siirry pääsisältöön

Turvallisempi tila vertaisryhmätoiminnassa

Turvallisempi tila on edellytys onnistuneelle vertaisryhmätoiminnalle. Millaisia vastuita se luo ohjaajille? Entä osallistujille? Miten puuttua tilanteisiin, joissa turvallisemman tilan periaatteita rikotaan? Näitä kysymyksiä tarkastelemme yhdessä konkreettisten esimerkkien kautta. Koulutus on suunnattu kaikille vertaisryhmiä ohjaaville tai ohjaajaksi aikoville. 

Koulutus tallennetaan. Tallennuksen ulkopuolelle jätetään erikseen aikaa keskustelulle osallistujien anonymiteetin turvaamiseksi. Koulutus on osallistujille maksuton, samoin tallenne tulee maksutta Setan jäsenjärjestöjen käyttöön. Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka lähetetään osallistujille etukäteen. 
 
Koulutus toteutetaan verkkovälitteisesti Teamsissa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen koulutusta. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntain 14.3. aikana!

Kouluttamassa Teija Ryhtä ja Suvi Kehälinna (Seta).

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Teija Ryhtä
Seta ry
teija.ryhta@seta.fi
puh./WA 050 505 5234


Päivämäärä: 17.03.2021 18:00 – 19:30

Järjestäjä: Teija Ryhtä

Sähköposti: teija.ryhta@seta.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirjoita tähän sen jäsenjärjestön nimi, jossa jo ohjaat tai olet aikeissa ohjata ryhmää. Sinun ei tarvitse olla järjestön jäsen.
Tähän voit kertoa lyhyesti, miksi aihe kiinnostaa sinua ja millaisia kysymyksiä sinulla siihen liittyen on.
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan sähköiseen rekisteriin