Siirry pääsisältöön

Sateenkaarevien rakkaus-, perhe- ja läheissuhteiden erityiskysymyksiä

Perhe- ja läheissuhteilla on suuri vaikutus ihmisen hyvinvointiin. Voiko sateenkaarevuus vaikuttaa rakkaus-, perhe- ja läheissuhteisiin? Mitä jos käy ilmi, että vertaisryhmän osallistujalla on haastava perhe- tai rakkaussuhdetilanne? Miten häntä voi tukea? Millaisissa tilanteissa olisi hyvä ohjata ottamaan yhteyttä ammattilaisiin? Koulutus tarjoaa työkaluja perhe- ja läheissuhteiden voimavaratekijöistä ja haasteista keskustelemiseen ja palveluohjauksen tarpeen tunnistamiseen.

Koulutus tallennetaan. Koulutus on osallistujille maksuton, samoin tallenne tulee maksutta Setan jäsenjärjestöjen käyttöön. Koulutuksessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka lähetetään osallistujille etukäteen. 
 
Koulutus toteutetaan verkkovälitteisesti Teamsissa. Osallistumislinkki ja -ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen koulutusta. Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntain 13.6. aikana!

Kouluttamassa Terhi Väisänen (Perhesuhdekeskus) ja Teija Ryhtä (Seta).

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Teija Ryhtä
teija.ryhta@seta.fi
puh./WA 050 505 5234
 


Päivämäärä: 16.06.2021 18:00 – 19:30

Järjestäjä: Teija Ryhtä

Sähköposti: teija.ryhta@seta.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kirjoita tähän sen jäsenjärjestön nimi, jossa jo ohjaat tai olet aikeissa ohjata ryhmää. Sinun ei tarvitse olla järjestön jäsen.
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan sähköiseen rekisteriin