Siirry pääsisältöön

Suojelun "kotiläksyt" koulutuspäivä

SPL KOULUTTAA

SUOJELUN ”KOTILÄKSYT”

Jatkoa tutustu suojeluun-koulutuksille : suojelun kotiläksyt ja apuohjaajana toimiminen = tukiopetusta suojelun hallintaan.

Koulutuspäivä sunnuntaina 18.6.2023 Röykässä,

Mitä asioita suojelussa voit itse harjoitella, jotta suojelutreenit maalimiehen kanssa sujuisivat helpommin ja jotta koirallasi olisi suuremmat valmiudet olla hallinnassasi ja suorittaa annetut tehtävät aktiivisesti ?

Yhteistyö, aktiivisuus, palkan merkitys, hallinnan alkeet ja jatkot : maalimiehen siirrätys, irroituksen vahvistaminen, rauhavaihe, seuraaminen ja muu hallinta häiriössä, käskyjen kuuntelu, piilolta kutsu, sivukuljetus jne. jne. Monia asioita voit treenata itse tai treenikaverin/apuohjaajan kanssa ja saada näin paremmat valmiudet ja varmuus suorittaa!!

Apuohjaaja – treenin suuri apu – näkee ja huomaa kaiken, lukee treeneissä vierasta koirakkoa ja maalimiestä, auttaa, ohjaa ja ohjeistaa – saa treenin sujumaan paremmin. Apuohjaaja on monen treenin kulmakivi, ohjaajan ja maalimiehen luottopakki. Miten toimia apuohjaajana ? Tule kuulemaan, katsomaan ja kokemaan.

Koulutus maksu 30€/hlö
Koulutus ja ruokapaketti 42€/hlö (ruokapaketti sisältää laktoosittoman lounaan ja pulla/piirakka+ kahvin, myös kasvisvaihtoehto)
 

Kenelle : Spl- jäsen - suojelunharrastaja – koirasi osaa jo perusasiat tottelevaisuudessa – olet suorittanut spl- eettisen koulutuksen (koulutuskutsu pyyntö Spl-eettiseen koulutukseen spl.toimisto@spl.fi)

Tervetuloa mukaan!

Paikkoja rajoitettu määrä.

Lisätietoja spl.toimisto@spl.fi


Päivämäärä: 18.06.2023 00:00 – 00:00

Tapahtumapaikka: Röykkä

Järjestäjä: Saksanpaimenkoiraliitto ry

Sähköposti: spl.toimisto@spl.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

esim. hallinta, selkäkuljetus, ym.